PROGRAM

 

Nastava se odvija u prostranim i klimatiziranim učionicama, a u grupicama je maksimalno deset polaznika, radi sigurnosti, ali i radi individualnog pristupa svakome djetetu.

Učenje se odvija VAK-metodom koja podrazumijeva učenje na kreativan i zabavan način te svladavanje najvažnijeg matematičkog gradiva putem praktične primjene, različitih pokusa, igara i mozgalica. Cilj je olakšati djeci, a time i roditeljima, svladavanje matematičkog gradiva u nadolazećoj školskoj godini.

Škola matematike u Math Magic Kampu održavat će se u modernom kongresnom centru koji se nalazi nadomak Hotela Andrija (****) gdje će polaznici biti smješteni. Radi se o jednom od najekskluzivnijih kongresnih centara u Hrvatskoj koji svojim gostima nudi klimatizirane dvorane s velikim staklenim stijenama, pune sunčevog svjetla s pogledom na zelenilo. Sve su učionice Math Magic Kampa smještene na istom katu koji ima vlastiti sanitarni čvor, a kongresne će sale biti posebno uređene za potrebe naše magične škole matematike.

Polaznicima se, osim uživanja u luksuznim kongresnim salama prilagođenima upravo potrebama Kampa, nudi i dizajnerska školska odora od laganog čistog pamuka kako bi odlazak u Math Magic školu bio još glamurozniji, zabavniji te posve drugačiji.

c.jpg
Pink and Yellow Fashion Facebook Ad (9).